Returnering

Adresse til returnering 

PeluPelu

Damsholtevej 3

2070 Hørsholm, Denmark

Forholdsregler i forbindelse med returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret efter dit køb. 
Skulle du være forhindret i at nå det indenfor denne tidsfrist, kontakt venligst kundeservice, Email: mp@pelupelu.com, og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. 

Ved returnering skal produktet være i samme stand som modtaget. For at undgå transportskade skal varen være pakket forsvarligt, så der ikke kan komme væske ind til varen. 
Sker returneringen ikke som beskrevet ovenfor, så har vi alt ret til ikke at tilbagebetale det fulde returbeløb til dig. 

Vi kan desværre ikke tage din varer retur hvis

  1. De 14 dage er overskredet. (De 14 dage starter fra den dag ordren er leveret hos dig eller i pakkeshop.)
  2. Varerne ikke fremstår som nye 
  3. Varerne ikke sendt forsvarligt.
  4. Varerne har taget skade: Parfume duft, makeup spor eller har været udsat for røglugt. 
  5. Price tag eller mærker er fjernet/beskadiget.  

Der medfølge ikke returlabel til din ordre, derfor skal du selv dække denne omkostning. Ved ombytning kan du kontakte mp@pelupelu.com og få dækket din retur. Ellers kan der her gennem siden via link nedenfor tilkøbes returlabel. 
Hvis anden returneringsform anvendes sikre her at du sender med omdeling. Sendes pakken uden omdeling, vil vi ikke være i stand til at modtage den, og den vil derfor komme retur til dig igen indenfor 14 dage. 

Sker returneringen som beskrevet ovenfor, vil du have dine penge tilbagebetalt indenfor 14 dage. Ved brug af Mastercard kan tidsperioden forkomme længere. Vi oplever det kan tage op til yderligere 14 dage.